Betaalmethoden
Bij ons kunt u op 6 manieren betalen:

iDeal
Ideal is in Nederland één van de bekendste manieren om online te betalen. Bijna alle banken in Nederland zijn aangesloten bij deze betalingsmethode.
Meer informatie

Belfius Direct Net
Via de Belfius Pay Button kunnen Belgische klanten van de Belfius bank eenvoudig online betalen. Betalingen worden direct verwerkt
Meer informatie

Bancontact
Bancontact is een gegarandeerde betaalmethode die veel gebruikt wordt door consumenten en bedrijven met een Belgische bankrekening.
Meer informatie

KBC/CBC Payment Button
Via de KBC/CBC-betaalknop kunnen Belgische klanten van de KBC/CBC bank eenvoudig online betalen. Betalingen worden direct verwerkt.
Meer informatie

Directe bankoverschrijving
Directe bankoverschrijving, of ook wel overboeking genoemd is een vertrouwde betaalmethode waarmee zowel nationale als internationale consumenten graag betalen. Je kunt ouderwets het totaalbedrag van je bestelling overmaken met als omschrijving het bestelnummer.

PayPal
PayPal is ook een snelle en veilige manier om je bestelling mee te betalen. Je hebt hier alleen je e-mailadres voor nodig. Dit is een handige betaalmethode wanneer je al een PayPal account hebt. Deze methode is veilig en efficiënt. Ook is het mogelijk om je Creditcard/bankaccount aan je PayPal account te koppelen.
Meer informatie