Wat meer over VerandaBrabant

Specialist in veranda's en schuifwanden.

Met het productassortiment van VerandaBrabant kunt u altijd volop genieten van het buitenleven. Onze producten betrekken wij rechtstreeks van de fabrikant waardoor u niet alleen goedkoop maar ook snel kunt leveren en monteren. Drie maal voordeel voor u!

Kwaliteit en vakmanschap

Wie wil er niet een mooie veranda in de tuin? Vaak blijſt het dromen over een veranda niet meer dan een droom, maar samen kunnen wij deze dromen verwezenlijken.

Onze veranda`s hebben een stevige constructie en een robuuste uitstraling. Door gebruik te maken van onze extra verstevigde profielen, kunnen grote overspanningen op 2 staanders worden gerealiseerd. Wij gebruiken voor onze producten de beste kwaliteit coating dat voldoet aan de qualicoat norm voor een jaren lange kleurvastigheid.

Breed assortiment

VerandaBrabant is gespecialiseerd in tuin gerelateerde producten zoals: veranda’s, tuinkamers, zonweringen, aluminium zijwanden, glazen schuifwanden, aluminium schuttingen, poorten, etc. Wij leveren vanaf standaard tot de meest exclusieve stijlen, kleuren en maten.

Met het productassortiment van VerandaBrabant kunt u altijd volop genieten van het buitenleven. Onze producten betrekken wij rechtstreeks van de fabrikant waardoor u niet alleen goedkoop maar ook snel kunt leveren en monteren. Drie maal voordeel voor u!

Onze garanties